HotSpotMagazine
Image default
Telefonie

Veilig zakelijk VoIP bellen voor zorg en MKB

Zakelijk VoIP bellen voor MKB en Zorg

Wilt u meer mogelijkheden en meer besparen op uw telefoniekosten? Een voordelig zakelijk abonnement voor uzelf én uw medewerkers met uitstekende bereikbaarheid waar en wanneer u dat wilt? Dan is overstappen op VoIP zeker interessant en bij Vcare kunnen wij u helpen met digitale telefonie oplossingen met veilig bellen vanuit de cloud. VoIP is een slimme techniek waarmee je via internet kunt bellen en gebeld kunt worden. Het biedt vele voordelen ten opzichte van traditioneel telefoneren waarbij ook nog eens de kosten een stuk lager uitvallen. Vooral het bellen met buitenlandse nummers is een stuk lager met zakelijk VoIP telefonie. Bijkomstig voordeel is dat het VoIP netwerk van Vcare geheel veilig is. Daarover later meer!

Veilig zakelijke telefonie bij Vcare

Nu meer dan ooit veiligheid van data onder druk staat door cyberaanvallen, hack-pogingen, phishing en datalekken is er één onderwerp wat hoog op de agenda staat en dat is veiligheid. Vooral privacy gevoelige gegevens wilt u niet op straat tegenkomen, waarbij waardevolle klantdata uitgelekt wordt en weer misbruikt kan worden voor criminele doeleinden. Gelukkig hoeft u zich geen zorgen te maken als het gaat om veiligheid van data bij Vcare.

Allereerst opereert Vcare op een unieke wijze en dat heeft alles te maken met het feit dat klantendata bij Vcare niet over de traditionele internetlijn gaat, maar over een separaat eigen VPN-verbindingen of verbindingen van E-Zorg en meervoudige routeringen. Dit betekent een aanzienlijk kleine kans op data verlies en een veel hogere betrouwbaarheid. Daarnaast is Vcare in het bezit van het ISO27001 en NEN7510 certificaat. Deze certificeringen hebben alles te maken met ongewenste toegang, waarborging privacy gegevens en de betrouwbaarheid van het netwerk. Door te kiezen voor Vcare, kiest u voor stabiliteit en betrouwbaarheid.

De voordelen van onze VoIP clouddiensten:

Vcare heeft de afgelopen jaren, en nog steeds, veel tijd en energie gestoken in het ontwikkelen van een communicatie oplossing in de cloud. Deze is in beginsel afgestemd op de zorg, met slimme integraties voor bestaande zorginformatiesystemen zoals het HIS en HAPIS van Topicus, Pharmapartner en Chipsoft. Hiermee integreren we waardevolle patiëntengegevens met handige functies die door zorgprofessionals dagelijks worden gebruikt. Zoals het inplannen van afspraken, herhaalrecepten aanvragen, direct bellen via het internet, automatisch terugbellen en een BSN-koppeling om direct alle belangrijke gegevens in direct in beeld te krijgen op het scherm. Andere mogelijkheden of voordelen zijn:

  • gesprek opnemen voor kwaliteitsdoeleinden ( hoge klanttevredenheid )
  • vast nummer op mobiel integratie
  • hoge kwaliteit gesprekken
  • realtime dashboard en statistieken met belanalyse
  • veilig beeldbellen
  • integratie mogelijkheden met office365 en Microsoft teams en Google Chrome.
  • telefonie in de cloud dus bereikbaar vanaf elke werkplek ( ideaal voor thuiswerkers )

VoIP apparatuur bij Vcare

Natuurlijk hoort bij de overstap naar VoIP ook geschikt VoIP telefonie hardware. Gelukkig hoeft hier niet zelf naar op zoek, want ook deze hardware leveren wij bij Vcare. Wij verzorgen de installatie op locatie en zorgen voor een naadloze telefoonnummer portering naar ons systeem. Zo behoudt u uw eigen nummer én heeft de mogelijkheid om een eigen 0800 of zelfs 0900 nummer in te schakelen. Desgewenst kunt u telefoonnummers (mobiel en vast) eenvoudig doorschakelen naar een zakelijk nummer en vice versa.

Neem vandaag contact met op voor zakelijke VoIP telefonie

Wellicht zit u nog veel vragen. Daarom nodigen we u van harte uit op kantoor of komt een adviseur van Vcare graag bij u langs voor een demo. We brengen graag inzichtelijk wat de mogelijkheden zijn voor uw organisatie, en wat het gemak van VoIP voor u kan beteken. Dankzij ons intuïtieve PIM dashboard systeem wordt het beheren van uw telefonie kinderspel. Bel ons op 088-4800900 of stuur een mail naar info@vcareconnect.nl.

https://www.vcareconnect.nl