HotSpotMagazine
Image default
Zakelijk

Een trendy weekendje weg

Een paar drukke weken gehad en toe aan wat rust of je hebt gewoon zin om even weg te gaan? Dan is een trendy weekendje weg zeker iets voor jou. Waar kan ik heen voor een trendy weekendje weg? Bij Holland boven Amsterdam kun je de mooiste plekken bezoeken boven Amsterdam. Lekker in Nederland mooi dicht bij huis, maar wel even lekker weg van alles en Nederland heeft ook hele mooie plekjes voor een trendy weekendje weg!

Holland boven Amsterdam

Bij Holland boven Amsterdam vind je de mooiste plekken van Nederland boven Amsterdam. Hier vindt je welke plekken mogelijk zijn in Holland boven Amsterdam. Het stuk Holland boven Amsterdam heeft de meeste zonuren van Nederland, dus hou je van de zon? Dan is dit echt de plek voor jouw om een trendy weekendje weg te gaan. Naast veel zon heb je er ook nog mooie zandstranden. Je kunt naar de Waddenzee, Noordzee en het IJsselmeer. Genoeg water dus om te zwemmen!  

Activiteiten Holland boven Amsterdam

Je kunt natuurlijk lekker aan één van de zandstranden gaan liggen en de zee in gaan tijdens je trendy weekendje weg. Wat je ook zou kunnen doen is een prachtige wandeling maken aangezien er 115 verschillende wandelroutes zijn moet er vast wel een mooie tussen zitten. In totaal is voor zo’n 770 kilometer aan wandelroutes dus je hoeft je zeker niet te vervelen. 

Als je niet van wandelen houdt dan zijn er nog genoeg andere activiteiten zoals kanoën, zeilen, surfen, fietsen, klimmen en nog veel meer. Mocht het één dagje wat minder weer zijn, dan heb je altijd nog verschillende musea en andere bezienswaardigheden in Holland boven Amsterdam! 

Je zou ook kunnen wadlopen, je moet dan wel wandelen, maar je hebt er dan wel weer een mooie ervaring bij. Verder zijn er in Holland boven Amsterdam nog een paar prachtige historische steden die je kan bezoeken zoals Den Helder en Kolhorn. Er is genoeg te doen en jij hoeft je zeker niet te vervelen tijdens een trendy weekendje weg. 

Overnachten tijdens een trendy weekendje weg

Je gaat een trendy weekendje weg in Holland boven Amsterdam, dan heb je natuurlijk ook een slaapplek nodig. Kijk hier voor een trendy weekendje weg met overnachtingsplekken op leuke plekken. Je kunt gaan overnachten in een hotel of in een pension, wil je liever kamperen dan kan dat ook op een camping. Verder zijn er nog verschillende bungalowparken en Bed & breakfasts. De plaatsen waarin je kan overnachten zijn Den Helder, Schagen, Julianadorp, Den Oever, Callantsoog en Petten.