HotSpotMagazine
Image default
Banen en opleidingen

Werken in ICT als Java developer Den Haag

Veel studenten die een ICT studie volgen willen later aan de slag als een Java developer Den Haag. Applicaties ontwikkelaar worden is heel populair door het extreme gebruik ervan op tablet en smartphones. Studenten zien dat er veel geld mee valt verdienen en het is ook een passie voor velen.

Een groot deel van de applicaties die je op de tablet of je smartphones hebt zijn in Java ontwikkeld. Java is de computertaal dat wordt gebruikt voor het schrijven van de software of applicatie. Als je als een Java developer Den Haag aan de slag gaat kan het ontwikkelen van applicaties dan ook tot de taken behoren. Wat een Java developer Den Haag allemaal doet is afhankelijk van het soort bedrijf.

Bij de een bedrijf houden de Java developers Den Haag zich bezig met het testen en bijwerken van de applicaties en bij een ander zullen ze het ontwikkelen. Wat voor soort applicaties of software er ontwikkeld wordt is ook afhankelijk van het soort bedrijf dat een Java developer Den Haag werkt. Een financieel bedrijf zal zich bijvoorbeeld niet bezighouden met het maken en verkopen van applicaties, maar wel het gebruiken ervan. Hiervoor hebben ze een Java developer Den Haag dat hun hiermee ondersteunt.

indeed.nl/

ovsoftware.nl/

ictergezocht.nl/