HotSpotMagazine
Image default
Dienstverlening

Woon je in Helmond en heb jij een perilex aansluiting nodig? Schakel dan Elektricien Helmond in

Met een perilex-systeem kunnen elektrische aansluitingen worden gerealiseerd die geschikt zijn voor een hoog vermogen. Hierbij kun je denken aan kookgroepen en krachtstromen. VAn de perilex aansluiting zijn er 2 soorten uitvoeringen. Je hebt de 16A en 25A uitvoering. Bij thuissituaties wordt vaak de 16A uitvoering gebruikt. Bij de perilex 16A wandcontactdoos is het stekkercontact van de aarde een platte pin. Bij de 25A wandcontactdoos is die verticaal. 

 

Wanneer is het nodig om een perilex aansluiting te gebruiken?

Het is nodig om een perilex aansluiting te installeren wanneer je gaat koken op een inductie of op keramiek. Dit komt omdat deze kookplaten heel veel energie gebruiken en niet op een normale groep kunnen. Een enkele groep kan het vermogen van 3.680W leveren. Het totaal aantal kookzones verbruikt al gauw 6.000W tot 7.400W. Dit is veel meer dan dat de normale groep kan leveren. Als je een kookplaat wilt aansluiten op een perilex-systeem dan heb je een wandcontactdoos en een perilex stekker nodig. Als je niet de juiste aansluiting in je meterkast hebt dan kan dit door de Elektricien Helmond worden aangepast.

 

Kan Elektricien Helmond een perilex aansluiting voor me installeren.  

Elektricien Helmond is gespecialiseerd in alle werkzaamheden op het gebied van elektra, dus ook het installeren van een perilex systeem. Het installeren van perilex wordt op een veilige manier gedaan, zodat er geen risico’s vormen. Het aansluiten van perilex is een stuk lastiger dan het aanleggen van een normaal stopcontact. Schakel daarom Elektricien Helmond in. Elektricien Helmond doet deze klus dagelijks. Doordat deze klus dagelijks wordt gedaan weten de elektriciens precies hoe ze de klus moeten klaren. Het is belangrijk dat het goed wordt gedaan want het is veel complexer dan een normaal stopcontact. Elektricien Helmond werkt met elektriciens die heel veel ervaring en kennis hebben. Je hoeft je dus geen zorgen te maken.

 

Gerelateerde artikelen

Wat doet een Glazenwasser

Natuurstenen vloer schoonmaken

Bedrijfsmakelaar met uitstekende capaciteiten