HotSpotMagazine
Image default
Winkelen

Betonnen aanrechtbladen

Zo vindt u snel het beste betonnen aanrechtblad voor uw keuken! Steeds meer mensen kiezen voor betonnen aanrechtbladen als basis voor hun keuken, en dat is niet verwonderlijk. Dit materiaal heeft heel wat te bieden qua duurzaamheid, stijl en comfort en het is zelfs één van de populairste materiaalsoorten voor aanrechtbladen van dit moment. Natuurlijk zijn niet alle betonnen aanrechtbladen geschikt voor uw woning. Het is belangrijk dat u de juiste keuze maakt, en dat kan enkel als u bepaalde factoren in het achterhoofd houdt. Hier leest u daar meer over!

 

3 tips om het beste betonnen aanrechtblad te vinden

Geen keuken is dezelfde, en dat brengt met zich mee dat u heel specifiek op zoek moet gaan naar een inrichting die bij uw woonstijl past. Ook voor het aanrechtblad is dat zo. Hieronder enkele handige tips om snel de beste betonnen aanrechtbladen te vinden:

1. Houd rekening met het formaat van het aanrechtblad Het is logisch dat u eerst en vooral op zoek gaat naar een aanrechtblad dat in uw keuken past qua formaat. Hiervoor neemt u best op voorhand de afmetingen, zodat u weet wat uw mogelijkheden zijn. Op basis van die informatie kunt u nog altijd een kleiner model kiezen als u bijvoorbeeld meer loopruimte in de keuken wilt overhouden. Een groter aanrechtblad is dan weer handig als u vaak grote, uitgebreide maaltijden bereid en extra plaats nodig hebt voor potten en pannen!

2. De afwerking van het aanrechtblad Daarbij is het ook niet onbelangrijk om aandacht te besteden aan de afwerking van het aanrechtblad. Kiest u voor een model met industriële afwerking door het gebruik van heel donkere kleuren een een extra dik blad? Of wilt u eerder de rustieke of landelijke richting uitgaan, door een iets eleganter aanrechtblad met lichtere kleurafwerking in huis te halen? Bij een speciaalzaak vindt u hoe dan ook tal van mogelijkheden voor elke woonstijl. Kies goed als u wilt dat de uitstalling van uw keuken ten volle tot zijn recht komt!

3. De prijs van het aanrechtblad Ten slotte moet u bij de zoektocht naar goede betonnen aanrechtbladen ook letten op de prijs die u betaalt. Er zijn heel wat factoren die de kostprijs van het blad zullen beïnvloeden, zoals het formaat, de afwerking maar ook de speciaalzaak en het merk. Maatwerk kost ook altijd wat meer dan standaard modellen. Daarbij zijn er altijd bepaalde behandelingen die het uiteindelijke prijskaartje hoger maken, dus houdt daar rekening mee als u de mogelijkheden bespreekt met een specialist of speciaalzaak!