HotSpotMagazine
Image default
Aanbiedingen

Tips om je kantoor in te richten in de Scandinavische interieurstijl

Tips om je kantoor in te richten in de Scandinavische interieurstijl 

De Scandinavische interieurstijl is simplistisch, functioneel en warm. Aldus: ideaal voor het inrichten van jouw kantoor. Deze interieurstijl oogt rustig maar toch warm. Dit interieur is sfeervol maar niet te druk. In deze stijl vind je veel hout- en wittinten terug. Een kantoor moet sfeervol, ruimtelijk en licht zijn, en daar is deze woonstijl voor in de wieg gelegd. Overweeg jij om je kantoor in te richten in de Scandinavische interieurstijl, dan geven wij je graag wat praktische tips. Lees snel verder! 

Natuurlijke kleuren 

Natuurlijk kleuren, zoals hout, steen en bakstenen muren, passen perfect in deze stijl. Een houten vloer hoort dan ook helemaal thuis in dit interieur. Denk aan een prachtige licht houten visgraat vloer. Bovendien kun je hout en andere natuurlijke kleuren makkelijk combineren met pastel of felle kleuren. Bijna niks misstaat bij houtkleur. 

Wit als basis 

Witte muren saai? In een Scandinavisch interieur hoort dit helemaal thuis. De stijl karakteriseert zich als fris, geordend en natuurlijk. Witte muren die afgewisseld worden met mooie houttinten en zachte kleuren, een Scandinavisch kantoor is een aanrader. 

Houd het simpel 

Ten opzichte van een klassieke woonstijl, wil je bij een Scandinavisch interieur niet te veel poespas en tierlantijntjes. Houd het simpel door slechts een paar accessoires neer te zetten op de kantoorkasten en op de kantinetafel. 

Design bank 

De inrichting van het kantoor is incompleet als niet aan een plek voor ontspanning is gedacht. Door een leuke designbank of een koffiehoekje te maken, komt je Scandinavische kantoor interieur helemaal tot leven. Natuurlijk gaat het niet per se om de bank, maar wel om een plek waar je even een bakje koffie kan drinken of gezellig bij kan kletsen met een collega. Het is de bedoeling dat deze plek zo min mogelijk lijkt op een plek om te werken, maar je een soort ‘woonkamer gevoel’ geeft. 

Kantoren inrichten? Wij helpen je graag! 

Een kantoor inrichten is geen klus die van de één op de andere dag geklaard is. Als je moet verhuizen naar een nieuw kantoor, dan gaat daar al genoeg tijd in zitten. Je kunt ervoor kiezen om alles zelf te doen of een professional in te huren die jouw kantoor van A tot Z inricht. De keuken, het design, de bouw en het meubilair; het wordt allemaal voor je geregeld! Bij Kato zijn we gespecialiseerd in kantoren inrichten.

https://katoprojecten.nl/kantoorinrichting/