HotSpotMagazine
Image default
Bedrijven

Grote voertuigen in de binnenstad

Er zijn dagelijks veel grote voertuigen op de weg, deze worden allemaal ingezet voor verschillende doeleinden, zo zijn er vrachtwagens, die vervoeren allerlei producten en zorgen dat winkels bevoorraad worden. Andere grote voertuigen zoals vuilniswagens rijden ook op de weg maar vaak moeten zij zich over moeilijk gangbare wegen begeven. Zoals in steden, als zij vuilnisophalen, oude steden hebben vaak smalle straatjes, hierdoor is het lastig om een dergelijk voertuig goed over deze wegen te brengen. Vaak werken zij dan onder druk omdat er veel verkeer achter hen zich ophoopt. Ook worden zij van alle kanten gepasseerd door fietsers, maar deze worden niet altijd gezien en het is ook lastig voor een chauffeur om alles te zien als het druk is.

Om het overzicht voor deze voertuigen te verbeteren heeft men achteruitrijcamera’s. Deze helpen dan de chauffeur tijdens de soms lastige momenten. De voertuigen moeten vaak stoppen en weer op trekken, het is daarom uiterst belangrijk dat zij overzicht hebben. Ook tijdens het achteruitrijden is het handig om wat te kunnen zien, ook tijdens het langzaam rijden kan er op de monitor gekeken worden. Daarom is het handig om deze camera’s op te hangen aan de achterkant en aan de zijkant van deze voertuigen. Een achteruitrijcamera draadloos is dan ook zeer op zijn plek op een vuilniswagen, deze stat in verbinding met een monitor. Als er meer camera’s geplaatst zijn op het voertuig is het hebben van een draadloze verbinding zeer handig, omdat zo alle camera’s tegelijk op het scherm kunnen worden afgebeeld.

De achteruitrijcamera’s Van Zwitserland zorgen er dus voor dat men zich gemakkelijker in de stad kan bewegen, ook de dodehoek wordt zo minder, waardoor in deze situatie de veiligheid van omstanders een stuk beter wordt. Ook kunnen deze camera’s in meerdere branches gebruikt worden, voor meer informatie kunt u terecht op www.vanzwitserland.nl.

http://www.vanzwitserland.nl/