HotSpotMagazine
Image default
Zakelijk

Je eigen rugzak

Een rugzak is iets persoonlijk wat je iedere dag meeneemt, naar werk, school, noem het maar op. Het wordt al snel je eigen tas vanwege de spullen die er in zitten, maar heb je er ooit aan gedacht om je rugzak te personaliseren? Misschien ben je fan van een bepaalde show of heb je een tekst gezien die je graag op je rugzak zou willen. 

Laat je rugzak bedrukken

Rugzakken bedrukken gebeurt door middel van een transferdruk. Een transferdruk is in principe een zeefdruk of (digitale) print waarbij de print op een papieren label komt. Deze is speciaal gemaakt om op een object te drukken daarom de ‘transfer’ in de naam. De door jouw gekozen print wordt met hoge temperatuur aangebracht op de rugzak.  

Boost je merkbekendheid met merchandise

Ben je recent een bedrijf begonnen of gaat je bedrijf al enkele jaren mee? Social media wordt vaak gebruikt voor promotie, maar onderschat de kracht van offline promotie niet. Offline promotie wordt nog vaak gebruikt en is zeker nog van deze tijd. Denk maar aan evenementen die georganiseerd worden, organisaties die op bedrijfsuitje gaan of al die tassen die je in het openbaar vervoer ziet tijdens het spitsuur. Tegenwoordig zijn rugzakken en tassen bijna net zo belangrijk als het uniform waaraan je het bedrijf aan herkent. Als je nog geen rugzak hebt met je logo is dit een gemiste kans. Dus waar wacht je nog op, maak nu je eigen gepersonaliseerde rugzak, laat je rugzakken bedrukken en boost je bedrijf!