HotSpotMagazine
Image default
Aanbiedingen

Lijstje: De meest onmisbare tablet accessoires

Tablets, iedereen heeft er tegenwoordig wel een of zelfs meer. Waar ze vroeger nog als extraatje of als gadget gezien werden zijn ze tegenwoordig onderdeel van het dagelijks leven. Om je tablet optimaal te gebruiken zijn er talloze accessoires, de een nog beter dan de andere. Voor de duidelijkheid hebben we hieronder een mooi lijstje gemaakt met de beste tablet accessoires. Lees snel verder!

Tablet accessoires kopen?

Alles weten om je tablet optimaal in te zetten? Experts zoals Tabletsolution.nl en Coolblue.nl helpen je graag verder bij het kiezen van de juiste tablet accessoires. Over het algemeen kan je stellen dat Coolblue.nl meet op consumenten gericht is. Deze shop heeft een prima live chat en helpt je snel op weg bij de aankoop van de meest populaire tablet accessoires. Heb je complexere wensen of wil je groot afnemen, dan zijn specialistische webshops zoals Tabletsolution.nl de betere keuze. Deze shop specialiseert in zakelijke tablet accessoires en alles daar omheen: 

Tablet en iPad beveiliging en anti diefstal accessoires

Een goede tablet is verre van goedkoop. Daarom wil je jou tablet na aankoop zo goed mogelijk beschermen tegen slechte invloeden. We hebben het hier niet alleen over beschadiging maar ook over diefstal en verlies. De beste manier om je tablet te beschermen tegen diefstal is een anti diefstal tablethouder, handig als je de tablet ook buiten een bepaalde ruimte gebruikt. Als de tablet eigenlijk altijd op dezelfde plek is kan je overwegen om een vaste tablet standaard met versleutelde kabel te kiezen. 

Handhouders

Handhouders voor tablet en iPad werken een beetje zoals het welbekende campingspelletje waarbij beide speler een rond vlak met klittenband om hun handen binden en daarbij de bal naar elkaar gooien. Dit type tablethouder is speciaal ontworpen voor personeel dat de tablet de hele dag gebruikt. Denk hierbij aan een host/hostess die gasten ontvangt bij de ingang van een evenement. 

Tablet kabels

Bij elke release van een nieuwe generatie iMac, iPad of iPhone houden Apple fans hun hart weer vast, welke aansluitingen zijn er nu weer verwijderd? Welke nieuwe verloopstukjes en kabels heb ik nu weer nodig om mijn USB kabel of mijn hoofdtelefoon aan te sluiten? Waar kabels vroeger altijd inbegrepen waren bij de aankoop en slechts eens per 10 jaar vervangen hoefde te worden zijn tablet kabels tegenwoordig een ware accessoire. Daarbij zijn standaard kabels in de meeste gevallen net lang genoeg om naar achter gebogen op de bank het scherm van je tablet te bekijken terwijl deze aan het opladen is. Een extra lange iPad kabel is daar een ideale oplossing voor. 

Tablet opladers

Door intensief gebruik doen we steeds korter met onze batterijen. En hoewel fabrikanten ervoor zorgen dat je per laadsessie steeds langer met je tablet kan doen ontkomen we soms toch niet aan een extra oplaadsessie midden op de dag. Om ervoor te zorgen dat je jouw tablet altijd en overal kan gebruiken is een oplader onmisbaar geworden in het dagelijks leven. 

Tablet schouderbanden

Tablet schouderbanden geven je de mogelijkheid om een tablet gemakkelijk, comfortabel en veilig overal mee naar toe kan nemen. Daarbij bieden veel schouderbanden extra bescherming tegen krassen, water en andere slechte invloeden van buitenaf. Voor buitenwerkers zijn er tegenwoordig zelfs hele high visibility harnassen met daarin een geïntegreerde tablethouder.