HotSpotMagazine
Image default
Aanbiedingen

Ontdek de telefoonservice van FreeVoice

De telefoonservice van FreeVoice heeft al veel ondernemers geholpen bij het professioneel afhandelen van telefoontjes. Uiteraard wilt u klanten zo goed mogelijk helpen en daarom zo veel mogelijk bereikbaar zijn, maar u heeft ook nog ander werk te doen. Dit lost u met onze telefoonservice gemakkelijk op. Met onze service worden telefoontjes professioneel afgehandeld door een telefoniste op afstand.

Hoe werkt de telefoonservice?

Wanneer u gebruik gaat maken van onze telefoonservice, laat u uw telefoon door ons doorschakelen naar onze antwoordservice. Onze telefonisten op afstand plannen vervolgens terugbelafspraken voor u in en kunnen vooraf bepaalde mensen naar u doorschakelen. Daarnaast kunnen onze telefonisten ook secretariële klussen voor u oppakken, zoals het beantwoorden van e-mails en het onderhouden van uw social media. Het is zelfs mogelijk om alleen gebruik te maken van onze telefoonservice op bepaalde dagen. Bent u bijvoorbeeld een dag heel druk met andere zaken of gaat u op vakantie? Dan regelt u gemakkelijk een telefonist via FreeVoice die uw telefoontjes professioneel afhandelt.

Productiever werken

Wanneer u gebruik gaat maken van de diensten van FreeVoice bent u een stuk productiever. Er zijn tegenwoordig zoveel kanalen via waar u vragen kunt binnenkrijgen. De telefoon natuurlijk, maar ook via social media kunnen er veel vragen binnenkomen. Deze vragen moeten worden beantwoord, maar houden u wel van uw andere werk af. Er zijn zelfs onderzoeken die hebben uitgewezen dat het gemiddeld 11 minuten duurt voordat u weer net zo productief aan het werk bent als voor een interruptie via telefoon of social media. Een secretaresse aannemen is echter veel te duur voor veel bedrijven. Daarom zijn onze telefonisten op afstand zo prettig! Onze telefonisten zorgen ervoor dat u productiever aan het werk kunt en u zich geen zorgen meer hoeft te maken over eventuele interrupties.

Over ons

Bij FreeVoice vinden wij klantherkenning erg belangrijk en wij onderscheiden ons hier dan ook van andere bedrijven. Onze telefonisten weten op voorhand wie er belt, waardoor wij de beller sneller en accuraat te woord kunnen staan. Ons team biedt een persoonlijke service die u niet snel bij andere bedrijven ziet. Wilt eens kennis komen maken? Kom dan eens langs op ons kantoor of kijk op onze website.