HotSpotMagazine
Image default
Woning en Tuin

CinewallDeluxe, de nieuwste trend!

Ieder jaar zijn er weer een hoop trends te vinden in en rondom het huis. Van nieuwe kleuren, aparte vormen, of unieke materialen, er zijn ieder jaar weer tal van dit soort trends te vinden. Dit is natuurlijk erg leuk omdat je woning hier een stuk strakker, moderner en gezelliger wordt. Voor iedereen is er wat te vinden en ieder kan ervoor zorgen dat de stijl goed past bij het interieur. 

Cinewall Trend

Een trend die we op dit moment veel zien is de cinewall, deze kunt je bijvoorbeeld laten maken door CinewallDeluxe. Heb je hier toevallig wel eens van gehoord? Het ziet er namelijk ontzettend gaaf uit. Simpel gezegd is het een tv en soms ook een haard die wordt ingebouwd in de muur. Hierdoor ziet alles er een stuk strakker uit. Het voordeel is ook nog eens dat de cinewall geplaatst kan worden in iedere woning. Er wordt namelijk een kleine voorzetwand neergezet waar de tv en de haard in geplaatst kan worden. 

Op maat gemaakte Cinewall

Doordat een cinewall op maat gemaakt wordt, kan iedereen genieten van deze trend. Of je nu een grote of kleine ruimte hebt maakt dus niet eens uit. Je bent er verzekerd van dat CinewallDeluxe je kan helpen om de perfecte thuisbioscoop voor je te maken. 

De kosten van een Cinewall

Gelukkig vallen de Cinewall kosten ook wel mee. Je kunt het namelijk al laten maken vanaf 999 euro. Natuurlijk kan de werkelijke prijs variëren aan de hand van je wensen. Je kan je voorstellen dat een haard erbij of andere speciale toepassingen een stukje duurder zijn dan het standaard instap model. Desondanks vallen de kosten wel mee waardoor het voor iedereen toegankelijk wordt. Dus, waar twijfel je nog over? Neem snel een kijkje op de website van CinewallDeluxe. Zij hebben al een hoop Cinewalls gemaakt dus je kunt direct een aantal mooie foto’s bekijken van hun werk.