HotSpotMagazine
Image default
Woning en Tuin

Bloemen vandaag bezorgen? Handige tips en trucs

We kopen graag een bloemetje. Om iemand te feliciteren, beterschap te wensen of om iemand te laten weten dat je hem of haar lief vindt. Je kunt natuurlijk naar de lokale bloemist om een mooie bos bloemen te kopen en het is tegenwoordig ook vreselijk makkelijk om bloemen online te bestellen. Je kunt zelfs bloemen vandaag bezorgen als je dat zou willen. Handig als je op het laatste moment toch iemand wilt verrassen met bijvoorbeeld een mooi boeket. In onze blog geven we een paar handige tips en trucs als je nog last minute bloemen wilt bestellen.

Tot welke tijd kun je bestellen

Als je op zoek gaat naar webshops waar je bloemen kunt bestellen en bloemen kunt laten bezorgen, is het goed om te kijken naar tot welke tijd je kunt bestellen om bloemen vandaag bezorgen. Bij een aantal webshops kun je namelijk tot een bepaalde tijd bestellen en dan ook gebruik maken van de garantie dat ze dezelfde dag nog worden geleverd. Deze tijden variëren van een moment in de ochtend tot zelfs een tijd laat in de middag. Kom je er bijvoorbeeld om 13.00 achter dat je nog een bloemetje moet bestellen? Kijk dan eerst even in de webshop of het nog mogelijk is dat de bloemen dan nog op dezelfde dag bij de ontvanger worden afgeleverd.

De kosten van bloemen vandaag bezorgen

Als je een goede webshop hebt gevonden om bloemen vandaag bezorgen is het ook fijn om de kosten te weten. Waar de één geen speciale tarieven hanteert kiest de andere aanbieder juist weer voor speciale spoedtarieven. Het kan helemaal geen kwaad om webshops te vergelijken op zowel de prijzen als de service. Je kunt een flinke euro besparen als je even pas op de plaats neemt en hier energie in stopt. Natuurlijk is het al enorm fijn dat je een bloemist hebt gevonden die vandaag nog je bloemen kan bezorgen, maar je moet jezelf wel afvragen of het spoedtarief dat gevraagd wordt realistisch is.

Lees reviews van andere klanten

Wil je bloemen vandaag bezorgen? Dan doe je er verstandig aan om even goed te kijken naar of een bloemist zich wel aan de afspraken houdt. Zeker wanneer het echt van belang is dat de bloemen ook daadwerkelijk dezelfde dag nog worden afgeleverd. Webshops in het algemeen doen mooie beloftes, maar de één kan de beloftes makkelijker nakomen dan de ander. Hoe kom je daar dan achter? Door reviews te lezen!

Klanten schrijven graag reviews over de winkels waar ze iets hebben bestelt en op het moment dat een webshop haar beloftes niet waarmaakt, zullen de klanten geen blad voor de mond nemen en hun ongenoegen op het internet ventileren. Daar kun jij als nieuwe klant profijt van hebben. Wil je namelijk bloemen vandaag bezorgen, maar in de reviews lees je dat de bloemist vrijwel nooit of nauwelijks de belofte nakomt? Dan doe je er verstandig aan om even verder te kijken en om op zoek te gaan naar een internetwinkel die de belofte wel nakomt.