HotSpotMagazine
Image default
Woning en Tuin

Muurstickers met een flamingo

Muurstickers met een flamingo; die zijn natuurlijk heel uniek. De flamingo is dan ook een dier dat we niet zomaar elke dag tegenkomen. Als we de mooie flamingo willen bewonderen, dan zullen we toch echt moeten afreizen naar een dierentuin! Wil jij thuis elke dag kunnen genieten van de bijzondere uitstraling van dit dier? Dan zijn de muurstickers met een flamingo echt iets voor jou! Stickerparadijs heeft diverse leuke muurstickers met een flamingo, welke je in verschillende maten en kleuren kunt bestellen. Pas de muurstickers met een flamingo gemakkelijk aan op de kleuren van de rest van de kamer en op de oppervlakte van de muur. Zo maken wij altijd een sticker die helemaal bij jou past.

Muurstickers met een roze flamingo

De flamingo behoort toch wel tot de dieren met een unieke vacht, juist omdat de veren van de flamingo een bijzondere roze kleur hebben. Je kunt de muurstickers met een flamingo natuurlijk bestellen in deze mooie kleur, maar dit hoeft zeker niet. Het mooie van de muurstickers met een flamingo is wel dat je deze kunt bestellen in een kleur die jij mooi vindt, en dit hoeft helemaal niet gelijk te staan aan de werkelijke kleur van het dier. Wil jij een muursticker met een flamingo in de slaapkamer van je zoontje plaatsen? Grote kans dat hij het felroze niet erg op prijs zal stellen! Gelukkig kun je de muursticker met de flamingo dan in een kleur bestellen die wel goed bij hem past, zoals bijvoorbeeld groen, blauw of zwart!

De muurstickers met een flamingo zijn net echt

De muurstickers met een flamingo hebben een prachtige vormgeving. De flamingo’s zijn net echt! Flamingo’s hebben de unieke eigenschap om in rust op één poot te staan. De andere poot lijkt wel opgevouwen te zitten onder de buik. Deze unieke stand is ook terug te zien in diverse muurstickers met een flamingo. Daarnaast hebben we bijvoorbeeld ook een muursticker met een flamingo die aan het wandelen is, op zoek naar een lekker hapje voor de lunch! Als je deze muurstickers met een flamingo op de muur aanbrengt, dan lijkt het net of ze daar ook echt staan. Dat maakt deze muurstickers met een flamingo dan ook erg geschikt voor op de wanden in de woonkamer of de keuken.

Een krijtbordsticker met een flamingo

Stickerparadijs heeft ook een andere leuke optie, namelijk de krijtbordsticker. Wij hebben ook een krijtbordsticker met een flamingo in ons assortiment. Op deze muursticker kun je lekker tekenen met krijt, of recepten en boodschappenlijstjes opschrijven. Ideaal voor zowel kinderen als volwassenen. Uiteraard zijn de krijtbordstickers ook in andere vormen te bestellen bij Stickerparadijs. Ontdek de vele mogelijkheden zelf!

http://www.stickerparadijs.nl