HotSpotMagazine
Image default
Woning en Tuin

Goedkope houten vloeren

Laatst was ik op zoek naar goedkope houten vloeren. En die vond ik uiteindelijk bij Bax Houthandel! Daar maken ze hun eigen houten vloeren namelijk zelf. En ook gewoon in Nederland. Zo is de kans op een betere kwaliteit ook aanzienlijk groter. Maar hoe heb ik hen gevonden? En waarom zoek ik eigenlijk houten vloeren? Dat leg ik graag in dit blogje uit!

Houten vloeren voor woning

Ik zoek houten vloeren omdat ik mijn huis ga laten verbouwen. En omdat er momenteel een vloer in ligt die inmiddels, na vele jaren, erg lelijk is geworden, ben ik op zoek gegaan naar een nieuwe. Momenteel ligt er eentje van hout in. En daar ben ik heel erg over te spreken! Daarom ben ik op zoek gegaan naar een nieuwe houten vloer. Echter heb ik daar nog helemaal geen ervaring mee. Want de vloer die er nu in ligt, lag er al toen ik hier kwam te wonen. Daarom ben ik in Google gaan zoeken op ‘Houten vloeren’. En al gauw kwam ik Bax Houthandel tegen. Daar viel het mij op dat zij voor zeer lage prijzen hun houten vloeren verkopen. Ideaal natuurlijk! Want zo’n verhuizing kost al hartstikke veel geld. Daarom ben ik op de website gaan kijken waarom ze zo goedkoop zijn, omdat ik geen kwalitatief slechte vloeren wil hebben. Echter las ik toen dat zij de houten vloeren zelf maken. En die vervolgens verkopen in hun eigen winkels. Zo is er geen sprake van een tussenhandel. En blijft het voor de consument veel goedkoper! Omdat ik daar direct in geïnteresseerd was ben ik gaan kijken naar de verkrijgbare soorten. Niet alleen qua houtsoort, maar ook in hoe breed de plank gemaakt kan worden en of dat het juist een heel ruige look heeft, of juist heel erg glad.

Uiteindelijk heb ik een heel mooie uitgekozen. En die komen ze binnenkort leggen, wanneer de rest van de verbouwing voorbij is.