HotSpotMagazine
Image default
Woning en Tuin

Sierlijke naambordjes en hippe huisnummers!

Voor een voordeur naambord is De Naambordensite een leuk adres! Deze webshop is gespecialiseerd in huisnummers en naamplaten. Er zijn veel modellen om uit te kiezen. Alleen al qua materiaal zijn er circa 20 opties. We geven een paar voorbeelden: hout, natuursteen, leisteen, keramiek en glas.

Eenvoudig bestellen, gratis verzending

Als je je afvraagt hoe het bestellen in elkaar steekt, hierbij een beknopte uitleg. Je klikt op je voorkeurscategorie bijvoorbeeld borden van graniet. Dan krijg je allereerst een beschrijving van deze serie. Er wordt onder meer uitgelegd dat graniet een steensoort is die ontstaat door ondergronds stollen van magma. Met deze informatie in je achterhoofd ga je de foto’s bekijken van alle graniet naamborden. Net zo lang totdat je jouw perfecte plaat hebt gevonden. Daar klik je op en je vult vervolgens de productopties in. Eventueel plaats je nog een aanvullende opmerking. Dan klik je ‘bestellen’. Voilà!

Grootste collectie van NL

Naast huisnummers en naamborden bestaat de collectie van De Naambordensite ook uit andersoortige platen en borden. Je kunt dan denken aan hondenpenningen, identiteitsplaatjes en Nee-Ja of Nee-Nee bordjes. Heb jij op korte termijn een specifiek verbodsbord nodig? Ook dat kan De Naambordensite leveren. De diverse borden bevatten onder meer de volgende teksten:

· eigen terrein;

· nooduitgang;

· roken en open vuur verboden;

· pas op de hond, betreden eigen risico;

· inrit vrijlaten;

· uitrit vrijlaten;

· parkeren verboden;

· wegsleepregeling;

· verboden toegang.

Het assortiment bevat ook bordjes met slechts een symbool. Enkele voorbeelden: een brandblusser, brandslang, beveiligingscamera, toilet en sigaret. De aanduiding borden, pictogrammen en verbodsborden hebben een standaard uitvoering. Dit wil zeggen dat je niet kunt kiezen uit verschillende kleuren, maten et cetera. De borden zijn gemaakt van materialen als kunststof, RVS en aluminium. De verzending van de plaatjes is binnen Nederland gratis. Ze zijn op voorraad en dat betekent dat jouw nieuwe verbodsbord binnen enkele dagen bezorgd kan worden. De algemene voorwaarden, het privacy beleid en info betreffende verzending, levering en garantie staan op de site vermeld. We wachten je bestelling vol verwachting af!

https://www.denaambordensite.nl