HotSpotMagazine
Image default
Auto's en Motoren

Snel slagen voor het CBR examen? Samen met Gelijk Geslaagd gaat dat lukken!

Kan jij niet wachten tot je kilometers lang kan gaan toeren op je nieuwe motor? Gaat het al erg goed tijdens de praktijklessen en ben je er bijna klaar voor om af te mogen rijden? Maar zit je al een tijdje tegen het theorie examen aan te hikken omdat je flink veel theorie uit je hoofd moet kennen en het aanleren hiervan tot nu toe niet helemaal soepel gaat?

Schakel dan nu meteen de hulp in van Gelijk Geslaagd! Wij helpen jou mega snel aan het motor theoriecertificaat middels onze steengoede motortheorie cursus. Hoe snel is mega snel? Nou dat is echt heel erg snel, binnen 1 dag heb jij namelijk het theoriecertificaat behaald. Ja, je leest het goed. Slechts na 1 dagje leren zal jij met gemak het CBR theorie examen halen en daarmee het theoriecertificaat verdienen!

Na een paar uur leren het theoriecertificaat halen

Wij gaan 1 dag keihard met jou (en de andere cursisten) aan de slag. Je hoeft trouwens niet eens echt de hele dag te leren, van 07.00 tot ongeveer 12.00/13.00 uur krijg je van ons de motor theorie aangeleerd. We starten, na een kort kennismakingsrondje, met een klassikale theorieles. De docent leert je alle theorie aan, kent de beste trucjes en ezelsbruggetjes om ook de meest moeilijke theorie te kunnen onthouden en zorgt ervoor dat jij straks met het volste vertrouwen het motor theorie examen kan gaan maken.

Na de les vertrekken we naar het CBR. Je gaat direct examen maken. Dit is natuurlijk zeer doeltreffend, omdat je zojuist alle theorie hebt aangeleerd. De lesstof zit dus nog super goed in je hoofd, jij zal geen tot bijna geen fouten maken tijdens het examen en glansrijk slagen!

Auto theorie examen

Ben jij juist bezig met autorijlessen, gaat dat al helemaal prima maar zit je ook tegen het theorie examen aan te hikken, maar in jouw geval het auto theorie examen? Ook dan kunnen wij jou perfect helpen! De dagcursus auto theorie wordt namelijk ook door ons gegeven. Het maakt dus niet uit of jij het CBR certificaat voor de auto of de motor moet halen, wij helpen jou erbij!

https://www.gelijkgeslaagd.com/