HotSpotMagazine
Image default
Financieel

Creditcardhouder

In steeds meer winkels is uitsluitend betalen met een betaalkaart mogelijk. Contante betalingen vinden steeds minder plaats, waardoor een grote portemonnee overbodig is. Creditcardhouders winnen dan ook aan populariteit. Niet alleen door de compacte manier van uw passen opbergen, maar ook de bescherming die een creditcardhouder biedt ligt hieraan ten grondslag. Nooit meer ellenlang rommelen met kleingeld of op zoek gaan naar de juiste betaalpas. Berg al uw passen overzichtelijk op en pak deze met een handomdraai erbij als u iets dient af te rekenen of een bus en trein instapt. Natuurlijk bieden de meeste creditcardhouders alsnog genoeg ruimte voor briefgeld en visitekaartjes. 

Bescherm uw passen met een creditcardhouder

Zonder alternatief worden passen vaak los in de zak gestopt, waardoor er al snel schade kan ontstaan. Buigen, scheuren en krassen op de passendoor sleutels en/of andere losse voorwerpen gebeuren nou eenmaal snel in uw zak. Het gebruik van een creditcardhouder voorkomt deze gebruikerssporen en biedt daarnaast bescherming tegen het kwijtraken van een pas. Dit maakt de pashouders tot een zeer compacte en praktische manier om uw passen veilig op te bergen. Er zijn zelfs pasjeshouders te vinden met RFID bescherming, zodat deze niet geskimd kunnen worden. 

Pashouder als cadeau

In elke vriendengroep zit er wel iemand die zijn passen onoverzichtelijk met zich meedraagt en vaak zijn of haar passen kwijt is of welke regelmatig beschadigt raken. Een creditcardhouder is dan het perfecte cadeau! Bij Penworld.nl vindt u een ruime collectie van luxe en exclusieve creditcardhouders die van alle gemakken zijn voorzien. Zo vindt u Secrid Wallets, Ögon wallets, Maverick producten en het luxueuze merk Garzini. Met ruim 200 pashouders vindt u trendy en hippe designs en kleuren. Zoekt u een lederen houder of toch liever een aluminium model? Bij Penworld.nl vindt u het allemaal! Ideaal om als cadeau te geven of natuurlijk te ontvangen.

Creditcardhouder kopen? Penworld.nl!

In de winkel van Penworld.nl treft u uitsluitend de beste merken creditcardhouders. Kies voor de maximale bescherming met de Ögon code wallet of kies voor een populaire en compacte Secrid Wallet. Wij bieden uitsluitend topmerken aan! Bescherm uw creditcard, OV kaart, pinpas, rijbewijs en zorgpas door deze compact en comfortabel op te bergen in een creditcardhouder.