HotSpotMagazine
Image default
Mode en Kleding

Verschillende interieurstijlen bij jou in huis

Het interieur van een huis of appartement is het visitekaartje van de bewoners. Als je ergens niet te lang blijft, dan zal je er meestal wel even rondkijken naar wat je mooi vindt. Je kunt hierdoor al snel achterhalen wat je smaak is, én dat maakt het ook weer tot jouw interieurstijl! Met verschillende interieurstijlen bij jou in huis kan iedereen zijn persoonlijkheid verder uitdrukken! Dit kun je duidelijk zien bij interieurontwerper Anne van Olffen ! Zij is een interieurstylist en heeft verschillende interieurstijlen waar ze haar klanten mee kan helpen. In dit artikel lees je over verschillende interieurstijlen en hoe je je eigen stijl creëert.

Verschillende interieurstijlen in huis

Iedereen is anders en dat maakt een interieur vaak interessant. Bij niemand is het exact hetzelfde ingericht. Want waar de een van een visgraat vloer houdt, zal de ander wel een gietvloer hebben.  Voorheen was interieurontwerp nogal een gesloten wereld, maar tegenwoordig is het interieurspecialist in de mode.

Hieronder lees je een aantal verschillende stijlen:

  • Een van de meest bekende stijl is het industriële. Je ziet het veel dit jaar 2021 terug komen. In combinatie met een houten visgraat vloer.  D

  • De landelijke interieurstijl komt ook vaak voor en zoals de naam al zegt, is dit een warme interieurstijl met veel natuurlijk materiaal. In combinaties met zachte kleuren en licht interieur.

  • De Scandinavisch interieurstijl is een van de stijlen die al jaren populair is binnenshuis. Het heeft veel weg van de landelijk interieurstijl, maar toch ook weer niet. De interieurstijl past binnen een modern interieur en komt ook wel voor in het wit-blauwe spectrum.

  • De luxe interieurstijl is zeer stijlvol, maar dat hoeft natuurlijk geen interieurstijl te zijn. Dit interieur is meer geschikt voor een volwassene die graag heeft dat alles goed geordend staat.

  • De moderne interieurstijl komt maar wel jong vaak voor in een appartement of huis waarin alleen volwassen mensen wonen. Het interieur is zeer strak en heeft weinig ornamenten.