HotSpotMagazine
Image default
Mode en Kleding

Hoe kan je de beste volgers krijgen op je sociale media accounts.

Hoe kunnen we de volgelingen in het instagram verhogen?
Vandaag de dag willen alle merken en bedrijven beroemd zijn in Instagram. Misschien komt het omdat dit platform meer dan 600 miljoen gebruikers heeft en er dagelijks meer dan 95 miljoen foto’s worden gedeeld. Wilt u ook weten hoe u volgelingen in Instagram kunt krijgen? We zullen het je uitleggen!

Met welke middellen ben je er van verzekerd dat je meer volgelingen krijgt

Om u te leren hoe u volgelingen kunt krijgen in Instagram hebben we een lijst van 10 effectieve tips en strategieën opgesteld!

Gebruik de hashtags correct

Het gebruik van hashtags is essentieel voor een gebruiker die het sociale netwerk doorzoekt om het te vinden. Het is echter belangrijk dat de hashtags die u gebruikt direct gerelateerd zijn aan het beeld dat u gaat posten. Niemand wil op zoek gaan naar knoflook en uien vinden!

Plaatsen van kwaliteitsfoto’s

Als je echt volgelingen wilt krijgen in Instagram is het verplicht dat de inhoud ervan van kwaliteit is. Als we het over kwaliteit hebben, bedoelen we iets dat waarde toevoegt en de gebruiker aantrekt. Gebruik daarnaast ook altijd een goede camera. De meeste mensen gebruiken hier de  canon 80d aanbieding om de beste foto’s te maken. Op deze manier zijn interessante en kwaliteitsvolle foto’s in combinatie met een aantrekkelijke beschrijving een combinatie die niet nalaat om likes en followers te winnen. Het is ook belangrijk om te benadrukken dat het niet genoeg is dat slechts enkele foto’s en beschrijvingen van kwaliteit zijn, maar dat consistentie de sleutel is.

Wees ten alletijden erg actief

Om uw publiek geïnteresseerd te houden in uw website en de inhoud ervan is het erg belangrijk dat u actief bent in het sociale netwerk. Als je doel is om interacties te verhogen en volgelingen te winnen kun je niet slechts één keer per week posten en verwachten dat het allemaal uit de lucht komt vallen. Delen, posten, commentaar geven op likes, reageren op opmerkingen, het zal allemaal gunstig zijn voor uw pagina!

Instagramadvertenties zijn tegenwoordig een must om goed te scoren

Net als bij Facebook, kunt u met Instagram ook betaalde reclame gebruiken om uw pagina te promoten. Deze vorm van reclame helpt u, om een publiek aan te trekken dat tot dan toe onbekend was voor u, om campagnes te sponsoren, om nieuws te verspreiden, onder andere, maar vergeet niet dat deze vorm van reclame een investering vereist!

Varieer ten alle tijden de inhoud van wat je gebruikt

Om een nieuw publiek te behouden en aan te trekken is het noodzakelijk om interessant en onvoorspelbaar te zijn. Met dit in het achterhoofd is het variëren van de inhoud de beste manier om deze kenmerken op te nemen. Als je alleen foto’s post, post video’s (video’s hebben een succespercentage dat drie keer hoger is dan foto’s), als je alleen video’s post, post foto’s ook, als je beide doet, post insta-verhalen. Er is altijd een manier om te innoveren en relevant te blijven, wees gewoon creatief!

Begrijpen hoe het sociale netwerk werkt en pro

Als u wilt weten hoe u uw volgers in Instagram kunt vergroten, moet u eerst begrijpen hoe dit sociale netwerk werkt. Natuurlijk begrijp je met de praktijk hoe het sociale netwerk werkt, maar houd je toch rekening met deze informatie:

  • Afbeeldingen met gezichten hebben 38% meer likes dan andere soorten foto’s
  • Posten die gebruik maken van hashtags en/of locatie hebben meer interacties
  • 50% van de teksten gebruiken emojis
  • De gemiddelde dagelijkse post is 1,5
  • Gemiddeld 70% van de dagelijkse berichten gaat verloren

Maak berichten op het juiste moment
De juiste timing is essentieel om de kansen van de gebruiker om uw berichten te bekijken te vergroten. Om de timing te raken is het verplicht om je publiek te kennen en wat “tests” te doen. Als je publiek jong is, is het misschien het beste moment als de lessen voorbij zijn, aan de andere kant, als je publiek wat ouder is, misschien tijdens de lunch of na het werk. Het is een kwestie van het uitproberen van verschillende schema’s en het evalueren van de interacties. U moet ook rekening houden met tijden van het jaar, zoals Zwarte Vrijdag en Cyber Maandag, omdat het een goed moment om te kopen, ze zijn een geweldige manier om uw verkoop te verhogen en volgelingen te krijgen.

 

https://www.ny400.nl/