HotSpotMagazine
Image default
Bedrijven

Hulp bij letselschade van een advocaat

Wanneer u letsel hebt opgelopen meld dit dan bij een letselschade advocaat. Een advocaat die gespecialiseerd is kan u kwalitatieve juridische bijstand bieden en een hoop werk uit handen nemen. Mr. Thomas van Dijk, letselschade advocaat, is actief in de regio Den Haag, Zoetermeer en Gouda. Het kantoor is gelegen in Zoetermeer. Vanuit het kantoor in Zoetermeer treed mr. Thomas van Dijk op voor slachtoffers van letselschade uit het hele land.

Mr. Thomas van Dijk

Het is enorm, aangrijpend als u door een verkeersongeval, een bedrijfsongeval, een whiplash of een medische fout blijvend letsel hebt opgelopen. Financiële onzekerheid is wel het laatste dat u wilt. Met een goede advocaat staat u er niet alleen voor.

Advocaat mr. Thomas van Dijk heeft een jarenlange ervaring als letselschade advocaat. Hij was betrokken bij meerdere grote zaken, zoals de Bijlmerramp en de Schipholbrand. Sinds 2008 is mr. Van Dijk zijn eigen kantoor begonnen. Hier werkt hij samen met de beste arbeidsdeskundigen, actuarieel rekenaars, medisch adviseurs en ARBO specialisten. Doordat deze mensen met elkaar samenwerken ontstaat er een brede kennis. Al deze kennis zorgt voor een zo snel en zo goed mogelijk resultaat.

Letsel claimen in Zoetermeer

Heeft u letsel opgelopen door welk toedoen dan ook? Voor een claim van letsel in Zoetermeer en omstreken kunt u terecht bij het kantoor van mr. Thomas van Dijk. Om letselschade succesvol te claimen besteedt advocaat mr. Thomas van Dijk veel aandacht aan het slachtoffer, de aansprakelijkheid en de schadeclaim.

Wij vinden het belangrijk dat uw wensen duidelijk naar voren komen. Wij bespreken uitgebreid met u wat u wilt en geven daarbij duidelijk advies over wat de mogelijkheden zijn. Is het niet duidelijk wie aansprakelijk is voor het letsel dat u heeft opgelopen dan zullen wij een uitgebreid onderzoek hiernaar starten. Binnen het kantoor kunnen we, indien nodig, met verschillende specialisten naar uw zaak kijken. Ons doel is altijd om de maximaal haalbare claim te verkrijgen. Wij zullen er alles aan doen om van uw zaak een succes te maken.

Wilt u meer informatie over de diensten van advocatenkantoor van Dijk? Bel dan met 079 323 9558, of stuur een e-mail.

https://www.letselschadeadvocaatvandijk.nl/