HotSpotMagazine
Image default
Gezondheid

De beste fysiotherapie in Kampen

Lichamelijke klachten bij bewegen? Fysiotherapie Kampen helpt!

Heeft u wel eens last van verschillende lichamelijke klachten? Bijvoorbeeld pijn in uw nek bij het naar links of rechts kijken. Of dat u een zere rug heeft op het moment u iets op wilt tillen. Grote kans dat u dan eens toe bent om naar de fysiotherapie in Kampen te gaan. Wij zijn volledig gespecialiseerd in het verhelpen van deze klachten. Op het moment u voor het eerst bij ons op het spreekuur komt zullen wij de uw klachten uitgebreid met u doornemen. Vervolgens wordt er een klein lichamelijk onderzoek bij u gedaan. In bijna alle gevallen kunt u gewoon uw kleding aanhouden. Na deze procedure kunnen we vaak al snel diagnosticeren waar de klachten vandaan komen.

Welke behandeling krijg ik dan?

Dit is natuurlijk erg afhankelijk van de aard van uw klachten en fysieke gezondheid die u heeft. Een jonger iemand kan meestal een intensiever trainingsprogramma ondergaan dan een ouder iemand. Ook het aantal behandelingen kan sterk variëren. Sommige problemen kunnen al na 4 tot 5 sessies worden verholpen terwijl hardnekkige klachten vaak een langere periode nodig hebben om volledig op te lossen. In veel gevallen krijgt u ook oefeningen mee voor thuis. Deze zijn vaak binnen enkele minuten te doen. U bent hier dus niet veel tijd aan kwijt.

Ik wil graag een afspraak plannen, hoe doe ik dit?

Een afspraak plannen bij Fysiotherapie Kampen is erg eenvoudig. U kunt telefonisch contact met ons opnemen en wij zullen dan vervolgens direct een afspraak inplannen. Ook kunt u het contactformulier gebruiken dat u bij ons op de website vindt. U krijgt dan meestal binnen 24 uur een uitnodiging in uw mailbox. Wacht dus niet langer en laat uw klachten snel verdwijnen. We zien u graag snel en helpen u dan van al uw lichamelijke klachten af. Bezoek onze website.