HotSpotMagazine
Image default
Gezondheid

Een rollator en een rolstoel in een, ideaal!

Zowel een rollator als rolstoel zijn erg handig voor als het lopen niet meer zo makkelijk gaat, ze zijn dan ook bijna noodzakelijk om je nog op een fatsoenlijke manier te kunnen bewegen. Omdat een rollator en rolstoel zo belangrijk zijn moeten ze natuurlijk wel van de beste kwaliteit zijn en vertrouwd aanvoelen, ook is het fijn als ze tot allebei gemaakt kunnen worden. Rollz heeft daarom de beste oplossing gevonden met de Rollz Motion, dit is namelijk een rollator rolstoel. 

Rollz

Rollz is een bedrijf van Nederlandse bodem, het doel was om zich te specialiseren in de ontwikkeling van mobiliteitsproducten. Om de beste kwaliteit te leveren werken ze bij Rollz alleen maar met specialistische ontwerpers. Rollz probeert een rollator voor iedereen te maken en allemaal voor een ander doeleind. Sinds 2010 is de rollator rolstoel van Rollz op de markt, deze rollator heet de Rollz Motion.

Rollz Motion

De Rollz Motion is dé rollator om lange afstanden mee te lopen, de rollator kan namelijk worden omgebouwd tot rolstoel. De rollator zelf biedt de beste ondersteuning voor tijdens het lopen, doordat de rollator makkelijk is af te stellen kun je altijd met een goede houding lopen. Je krijgt dus minder snel last van je voeten en je rug. Wanneer je een lange wandeling gaat maken met bijvoorbeeld de familie bestaat er een kans dat je moe wordt, de rollator kan dan worden omgebouwd tot rolstoel zodat je uit kunt rusten. Wanneer je uitgerust bent kun je de rolstoel wel ombouwen tot rollator. 

Rollz Motion Performance

Het is af en toe natuurlijk heerlijk om nog een wandeling door het bos te maken, hiervoor is de Rollz Motion Performance de beste rollator rolstoel die er is. Doordat de banden van de rollator gevuld zijn met lucht is het mogelijk om over ruiger terrein heen te lopen zonder al te veel schokken te krijgen.