HotSpotMagazine
Image default
Gezondheid

De shakes van Vitaminfood, hoe kunnen ze je helpen?

Voeding blijft altijd iets wat lastig gevonden wordt, vaak weten mensen niet wat goed of slecht is. Er wordt ook vaak gedacht dat gezond eten moeilijk en duur is. Vitaminfood helpt bij het behalen van jouw doelen, wil je juist afvallen of aankomen? Door de shakes van Vitaminfood kom jij makkelijk en gezond aan jouw voeding.

Hulp bij afvallen

Om af te vallen moet je een calorietekort hanteren, vrouwen verbruiken per dag zo’n 2000 kcal en mannen zo’n 2500 kcal. Om af te vallen moet je hier dus onder zitten, via internet is het makkelijk te berekenen hoeveel je nodig hebt maar je kan ook altijd langs bij een diëtiste. De shakes van Vitaminfood werken als maaltijdvervangers en kunnen op elk moment van de dag genuttigd worden. Door de shakes van Vitaminfood weet je precies hoeveel kcal je binnenkrijgt en heb je de zekerheid dat je aan de dagelijkse vitaminen en mineralen dosering komt.

Hulp bij aankomen

Mensen onderschatten aankomen al erg snel, dit wordt dan ook vaak op de verkeerde manier gedaan. Mensen eten bijvoorbeeld veel fastfood en andere vette gerechten, hier kom op je uiteindelijk wel door aan maar je hebt er niks aan. Op langere termijn zou je namelijk weer heel snel afvallen omdat het niet vol te houden valt, elke dag vet eten is immers ook heel slecht voor je gezondheid. Om gezond aan te komen moet je veel eten en drinken van de juiste dingen. In de shakes van Vitaminfood zitten alle voedingsstoffen en mineralen die je nodig hebt op een dag. Deze shake neem je als extra maaltijd, daarentegen zijn kcal veel makkelijker te drinken dan te eten. Doordat je per shake kan bepalen hoeveel kcal erin zitten kom je altijd aan je dagelijkse kcal.