HotSpotMagazine
Image default
Dienstverlening

Huwelijkscadeau door de kids

Heeft u binnenkort een huwelijkscadeau nodig? Zoekt u nog steeds naar een creatief idee? De meeste van ons herkennen hetzelfde probleem wel. We hebben allemaal tijd te kort. Hierdoor kunnen we soms ook moeilijk een leuk cadeau bedenken. Soms is het bedenken ook nog niet het probleem. Want je kunt iets bedenken, maar geen tijd hebben om het ook daadwerkelijk te maken. Daarom komt Jilster met iets leuks! U kunt nu een magazine maken bij Jilster. Deze kunt u volstoppen met allerlei foto’s, verhaaltjes en leuke herinneringen.

Geen tijd voor het maken van een huwelijkscadeau?

Daar ligt vaak het probleem. Het idee kan nog zó leuk zijn, maar waar is de tijd? Daarom heeft Jilster nu iets leuks bedacht: Het Familie Magazine. Waarom zou u alleen het magazine in elkaar moeten knutselen als uw kinderen misschien ook wel iets willen maken. Het account van deze versie zorgt ervoor dat iedereen eraan kan knutselen, maar de oude versies altijd beschikbaar blijven. Zo kunt u lekker aan de slag wanneer u wel tijd heeft, maar kunnen u kinderen ook lekker knutselen. Vaak zijn zij nog enthousiaster dan u en weten genoeg onderdelen die ze erin kunnen stoppen. Naast het feit dat het zo een heel persoonlijk cadeau wordt, is het ook nog eens super creatief. Niemand kan hieraan tippen. Ook zal het toekomstig echtpaar dit cadeau ontzettend leuk vinden, omdat het volledig naar hun gericht is. Ook zullen u kinderen het leuk vinden. Kinderen zien dit soort dingen vaak als spelen met de computer.

Hoe gaat het in z’n werk?

Hoe werkt Jilster precies? In het geval van het familie magazine, maakt u een familie account aan. U kunt zelf kiezen hoe het magazine eruit gaat zien en hoeveel pagina’s deze bevat. Ook is het leuk om te kiezen of de voorkant bijvoorbeeld glanzend is. Na het aanmaken van een account kunt u aan de slag. Als u eenmaal tevreden bent met het resultaat kunt u hem exporteren. Hierbij kunt u allerlei opties aanvinken over het uiterlijk, de binding en het papier. Als u één magazine besteld in de simpelste vorm die mogelijk is, is dit maar 13 euro. Het is dus helemaal niet duur en een ontzettend leuk en origineel cadeau!