HotSpotMagazine
Image default
Dienstverlening

Natuurstenen vloer schoonmaken

Een natuurstenen vloer schoonmaken is niet moeilijk maar het is wel iets dat moet gebeuren. Als je het niet regelmatig doet kan het vuil in de vloer gaan trekken. De vloer word daarna dof en dat wil je niet hebben.

Om de paar dagen natuurstenen vloer schoonmaken is dan ook meer dan voldoende. Je kunt hiervoor gewoon de stofzuiger gebruiken. Doe het wel grondig zodat al het vuil eraf komt. Vooral stof kan blijven hangen en daarom is goed stofzuigen belangrijk voor natuurstenen vloer schoonmaken.

Het is ook verstandig om een keer per week te dweilen. Door dweilen haal je het vuil weg dat nog op de vloer is blijven kleven. Bij natuurstenen vloer schoonmaken met een dweil moet je wel opletten dat het niet nat is. Een natte dweil kan een natuursteen vloer beschadigen. Het vocht kan in de vloer trekken en van binnenuit beschadigen. Bij natuurstenen vloer schoonmaken moet je daarom altijd een vochtige dweil gebruiken dus nooit nat.

Bij natuurstenen vloer schoonmaken moet je ook uitkijken met de schoonmaakmiddelen die je gebruikt. Natuursteen vloer kan ook niet tegen zuur of bijtende middelen. Je moet dus altijd kijken of de schoonmaakmiddel die je gebruikt wel geschikt is voor natuurstenen vloer schoonmaken.

mistermarble.nl

chemdryreiniging-spanjerberg.nl

nibostone.nl