HotSpotMagazine
Image default
Aanbiedingen

Kerst verlichting buiten

Als je aan kerst denkt, denk je vaak aan verlichting voor binnen, maar ook is het heel belangrijk om buiten te versieren. Zo zorg je voor een ultiem kerstgevoel. Maar wat is nou de juiste verlichting voor buiten? Is het waterbestendig? Waar hang je dat precies op? Dit zijn veelgestelde vragen, maar ja we hebben kerstverlichting wat helemaal is gemaakt voor binnen en buitengebruik. 

 

Kaarsen

Er zijn veel verschillende vormen van verlichten. Een van de populairste zijn ook wel de LED kaarsen. Je hebt ze in alle soorten en maten en zo is er voor ieder wat wils. Je kan kiezen voor dinerkaarsen, kaarsen set of voor de losse kaarsen. De kleur en hoogte kan je helemaal zelf kiezen. De kleuren waaruit je kan kiezen zijn: Olijfgroen, salmon, rood, zilver, goud, wit, grijs, ivoor. De kaarsen zijn voorzien van een afstandsbediening, waardoor je de kaarsen op afstand aan en uit kan zetten. Ze gaan veel langer mee dan normale kaarsen en zo hoef je ook minder vaak naar de winkel dus eigenlijk kan je het een beetje zien als een goede investering. 

 

Clusterverlichting kerstboom

Clusterverlichting is fijne verlichting voor in de boom. De verlichting zit dichter op elkaar dan bij normale verlichting waardoor je een voller effect krijgt. Ook kan je de verlichting gebruiken voor de guirlandes of andere kerststukken. De verlichting bestaat uit 100 LEDs en is makkelijk verlengbaar. De kleur van de verlichting is warm wit en zorgt voor meer sfeer. Zelf kan je kiezen of je de kabel zwart of wit wilt. 

 

Kerstverlichting

Ook de lichtgordijnen worden veel gebruikt. Je kan ze op verschillende manieren gebruiken. Zo kan je ze op je huis hangen of aan muren in huis. Door de vele verlichting zorg je voor veel sfeer. Ook wordt het vaak gebruikt in restaurant, omdat je op een simpele en snelle manier voor veel verlichting zorgt. 

 

Voor meer informatie of vragen kan je contact opnemen door te mailen naar info@kerstverlichting.nl. Vergeet ons ook niet te volgen op onze social media kanalen. Bezorging door heel Nederland en voor 16:00 besteld is vandaag verzonden!

 

https://kerstverlichting.nl/product-categorie/kaarsen/diner-kaarsen/