HotSpotMagazine
Image default
Vakantie

Vakantiehuis Bretagne met kinderen boeken

Ben je voor deze zomervakantie nog op zoek naar een mooie locatie, dan is Bretagne misschien een uitgelezen mogelijkheid. Bretagne met haar mooie ruige kustlijnen, idyllische stranden, lieflijke dorpjes en stadjes met veel cultuur biedt al deze mogelijkheden. Er zijn ook regelmatig allerlei festiviteiten en dansfestivals. Het is ook een ideale gelegenheid om met kinderen op avontuur te gaan en dan een heerlijke dag thuis te komen in een fijn vakantiehuis. Bretagne staat bekend om de vele vakantiehuizen, ook als je op zoek bent naar een vakantiehuis Bretagne met kinderen.

 

Geschikt voor kinderen

De stranden en de zee zijn ook heerlijk om gewoon lekker te genieten van de mooie uitzichten. Omdat de zee op de meeste plaatsen geleidelijk afloopt is dit fijn voor de kinderen. Er zijn ook veel uitwijkmogelijkheden naar het bekende St Malo ( met zijn prachtige Mont Michel op de Berg) en Dinard. En als je van de ruige kustlijn houdt is het westen van Bretagne bijzonder spectaculair en zeker een bezoek de moeite waard. Ook voor het klimaat kun je zeker hier naar toe, het wordt vaak vergeleken met het Zuiden van Frankrijk.

De vakantiehuizen zijn van alle gemakken voorzien en bieden een ruime keuze, voor elk wat wils. Sommige hebben een fijne speelplaats bij het huis, soms een zwembad, of liggen dicht bij de zee en of je een huisdier mag meenemen. Je kunt gericht op deze manieren zoeken voor een vakantiehuis Bretagne met kinderen, wat bij jullie past. Je zult een bezoek aan Bretagne zeker niet snel vergeten.