HotSpotMagazine
Image default
Vakantie

L’Estartit draait om waterpret en warmte

Personen die er altijd van gedroomd hebben om de zeebodem te bekijken komen in L’Estartit goed tot hun recht. Het is een populaire bestemming onder duikers. Hier zijn ook regelmatig boten te zien met een glazen bodem. Het is een hele ervaring om helder onder water te kunnen kijken. Om deze reden zijn er veel mensen die ervoor kiezen om hun vakantie in gebieden als deze te spenderen. Natuurlijk is er nog meer te doen. Minigolfparken, arcadehallen en kartbanen zorgen ervoor dat er voor ieder wat wils is. Vooral jonge gezinnen en kinderen zijn dol op deze omgeving. En er zijn natuurlijk een hoop toeristische plekken die je kan bezoeken!

Ouderen hebben ook genoeg te doen

Mensen die liever boven water blijven hoeven niet bang te zijn dat ze zich vervelen. Er is een grote boulevard vol winkels en restaurants om op eigen tempo te genieten van de omgeving. Na een zonnige dag shoppen of slenteren langs de kust op de zonnige boulevard zijn er genoeg restaurants die hun deuren geopend hebben en de terrasjes, voorzien van de perfecte sfeer, decoratie en muziek voor een lange avond dineren. Op het water is het mogelijk om rustig op een boot langs prachtige locaties te gaan. Het is namelijk een heerlijke plek om er even tussenuit te gaan en om te genieten van de zon.

Girona in de buurt heeft voordelen

L’Estartit ligt om en nabij 1400 kilometer van Utrecht. Het dichtsbijzijnde vliegveld is in Girona. Girona is een grote stad waar het bruist. Op ongeveer 50 kilometer afstand van L’Estartit is het niet lang rijden. In Girona zijn talloze musea te vinden met ontzettend veel geschiedenis en historie over Spanje, Catalonië en uiteraard Girona zelf. Met ongeveer 100.000 inwoners heeft Girona zich met recht een stad te noemen. Het nachtleven laat zien hoe fris en jong een omgeving met veel historie kan zijn. Deze diversiteit maakt de gehele omgeving een plaats waar iedereen welkom is.