HotSpotMagazine
Image default
Kinderen

Neutrale geboortekaartje met dieren

Ben je zwanger en op zoek naar een mooi geboortekaartje met een dier erop om de geboorte van jouw zoon of dochter aan te kondigen? Dieren zijn al jaren populair voor op een geboortekaartje en tegenwoordig in heel veel vormen, soorten en maten verkrijgbaar. Bij Koningkaart is er ontzettend veel keuze in geboortekaartjes met een leuk dier erop. Om het jullie gemakkelijk te maken hebben we op de geboortekaartje met dieren pagina een filter toegevoegd. Dus zoek je een babykaartje met een giraf, olifant of hertje? Dan klik je in de filter jouw favoriete dier aan en zie welke verschillende ontwerpen er zijn.  

 

Wat is jouw favoriete dier voor op een geboortekaartje?

Ben jij bijvoorbeeld helemaal fan van giraffes en weet je eigenlijk wel 100% zeker dat dit het dier is dat je op je geboortekaartje wilt plaatsen? Dan hoef je niet echt verder te zoeken. Klik in de filter op giraf en je krijgt gelijk keuze uit bijna 40 verschillende ontwerpen waar een giraffe op staat. Dat kan van een stoere jungle kaart zijn met bossen en bladeren tot een strak design met giraffes in silhouet of een lief schattig waterverf exemplaar.

Of wat dacht je van een geboortekaartje met beer? De beer is eigenlijk al sinds de opkomst van geboortekaartjes populair. Dat zie ook terug in de teddybeer knuffels. Wie heeft er nou niet zo’n wollige fluffy beer op z’n kamer gehad?

 

Geboortekaartjes in neutrale tinten

Kortom: dieren zijn altijd leuk voor op een geboortekaartje. Door de jaren zie ieder jaar weer een ander diertje dat aan populariteit wint. het ene jaar zijn het de jungledieren als leeuw, tijger of giraf en voor dit jaar zien we de beer en hond weer veelvuldig terug. De dieren worden gecombineerd met neutrale tinten, nog zo’n trend die we in 2023 veel gaan zien. Neutrale geboortekaartjes in beige tinten met een eenvoudig diertje erop.

https://koningkaart.nl/geboortekaartjes-dieren