HotSpotMagazine
Image default
Aanbiedingen

Wat is een vulcano vaporizer?

Ben jij op zoek naar een nieuwe vaporizer? Dan is de volcano vaporizer misschien wel iets voor jou! De vaporizer wordt als top beoordeeld en is zeer gemakkelijk te gebruiken. Als je niet veel af weet van vaporizers leggen wij dit in deze blog voor je uit wat een vaporizer nou precies is. Kort gezegd is een vaporizer een apparaat dat dient voor het inhaleren van bijvoorbeeld tabak. Doordat de vaporizer verwarmt veranderd de vaste stof in damp die je dan vervolgens kunt inhaleren. Er zijn vele soorten vaporizers, oftewel vapes, maar in deze blog staat de vulcano vaporizer centraal.

 

Hoe werkt het?

De werking van de vaporizer is vrij simpel, hij geeft diverse aroma’s en stoffen die werkzaam zijn vrij uit materiaal dat plantaardig is, zoals tabak die verdampt met warme lucht. Doordat de vaporizer goed werkt zijn de schadelijke stofjes en geuren minimaal. Als je niet rookt of niet vaak rookt is zo’n vaporizer ideaal in gebruik, omdat het fijn in gebruik is. Het voordeel van de vaporizer is dat het rendement van de stoffen die zo werkzaam zijn wel 4 keer zo hoog ligt in vergelijking met roken. Het aanschaffen van de vaporizer is het dus zeker waard!

 

Techniek

Deze vaporizer heeft een bepaalde techniek. De aromatische en de werkzame dampen verrijken de lucht eerst via het ventiel in een ballon en daarna los van de vaporizer aan de gebruiker. De opname van de werkzame stoffen kan zo veilig gebeuren en bovendien ook in alle rust. Deze vaporizer is door veel specialisten bekroond als de meest geavanceerde en professionele vaporizer.

 

In de verpakking

Bestel je deze vaporizer? Dan krijg je alles meegeleverd wat je nodig hebt. Zo vind je er 1 volcano in, 4 ballonnen met mondstuk, 1 easy valve ballon met adaptor en 1 easy valve vulpatroon voor kruiden. Ook vind je er 3 vulkamerclips in, 1 dopring, 1 set normale gaasjes, 1 reinigingsborstel en 1 ijzeren sponsje om vloeistoffen te verdampen. Als laatste vind je 1 luchtfilterset, 1 grinder en 1 handleiding erin. Veel succes.

https://www.vaposhop.nl/vaporizers/desktop-vaporizers/Volcano-vaporizer-Classic/