HotSpotMagazine
Image default
Mode en Kleding

Bedrijfskleding laten borduren

U wilt graag uw bedrijfskleding borduren, bijvoorbeeld omdat u een unieke uitstraling voor uw personeel wenst. Het team van Bedrijfskleding Van Huigenbos heeft ruime ervaring met deze service en verzekerd u van een mooi en professioneel resultaat. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om uw logo prominent naar voren te laten komen of een bepaalde naam of een tekst te laten borduren. Zowel de bedrukking als het borduren wordt mogelijk gemaakt.

Er wordt met u meegedacht

Het team van Bedrijfskleding Van Huigenbos weet door de ruimschootse ervaring in het vak als geen ander hoe bedrijfskleding borduren het beste kan worden uitgevoerd. Hierdoor denken ze graag met u mee en ze adviseren over hoe het logo of een tekst op de best mogelijke manier op de kleding getoond kan worden.

Bedrijfskleding borduren voor verschillende soorten branches

Voor wat voor branche u ook werkzaam bent, in veel gevallen kan het team van Bedrijfskleding Van Huigenbos u voorzien van een passende oplossing en kleding op maat leveren. Denk hierbij aan kleding voor promotionele doeleinden, kleding voor in de horeca, kleding voor de sportbranche of werkkleding. Bent u nog niet in het bezit van deze kleding of is uw kleding toe aan vervanging? In dat geval kunt u ook de nieuwe kleding direct kopen via Bedrijfskleding Van Huigenbos. Maak kennis met het veelzijdige assortiment en ontdek de mogelijkheden die er voor u allemaal zijn alvast online.