HotSpotMagazine
Image default
Zakelijk

Shows maken je feest compleet

Voor het nodige entertainment op een feest of evenement kun je kiezen voor shows. Deze zijn er in tal van vormen en het is daarom zaak dat je kiest voor een show die goed bij je feest past.

Voor welke show kies je?

Evenses biedt je diverse soorten shows aan waaruit je een keuze kunt maken. Je kunt kiezen voor een vuurshow, acrobatiek, een dansshow, een tissue act of voor een kerstshow mits je feest in die tijd van het jaar valt. Als je meer informatie wilt over wat de shows precies inhouden kun je even de website raadplegen. Daarop kun je informatie lezen over voor wie de show geschikt is en voor welke gelegenheid maar kun je ook naar demo’s kijken om alvast een indruk te krijgen. Kom je er dan nog niet helemaal goed uit dan kun je ook altijd contact opnemen met Evenses om te kijken wat er mogelijk is en hun advies vragen. Bel of mail ze voor meer inlichtingen.

Net even anders

Wil je graag een leuke vorm van entertainment op je feest maar is een show niet precies waar je naar op zoek bent? Dan kun je ook kiezen voor verschillende acts zoals een clown, goochelaar of sneltekenaar. Afhankelijk van je eigen smaak maar zeker ook van de gasten of het publiek waarvoor het bedoeld kun je dan een geschikte act of show kiezen.