HotSpotMagazine
Image default
Sport

Zonnige vooruitzichten voor de voorjaarsvakantie

In februari valt voor scholen in Nederland de befaamde voorjaarsvakantie, maar van voorjaar is dan in Nederland nog helemaal geen sprake. Terwijl de krokusjes voorzichtig hun kopjes oprichten richting het waterige zonnetje en de dagen steeds langer worden, zijn de temperaturen meestal nog niet om over naar huis te schrijven. Kortom, we moeten het voorjaar zelf opzoeken! 

Vliegvakantie

Wanneer je de site klimaatinfo.nl raadpleegt, zul je zien dat de meeste zonzekere bestemmingen zich niet op rijafstand bevinden. Een vliegvakantie is dan de meest logische keuze. Afhankelijk van je bestemming en hoe ver je van het vliegveld woont, kun je binnen 4 tot 5 uur al op een zonnige bestemming zijn. Dag waterig zonnetje en winterse buien, maak plaats voor zon! 

Cultuur, strand of allebei?!

Naast zonnige weersverwachtingen heb je misschien ook behoefte aan je onderdompelen in een andere cultuur. Of misschien kies je juist voor lekker strand en rust. Er zijn ook genoeg bestemmingen die het allebei te bieden hebben. Een bestemming als Cambodja kies je vooral vanwege de cultuur. Mexico heeft beide te bieden en Tenerife is vooral bekend vanwege de fijne stranden. En overal schijnt de zon in de voorjaarsvakantie! 

Bereid je goed voor

Er is genoeg te vinden dus. Maar waar begin je met je zoektocht naar jouw droomvakantie voor de voorjaarsvakantie? 

Gelukkig is er een fijne startpagina die alle informatie specifiek voor deze periode bij elkaar heeft verzameld. Op Zonvakantie-februari.nl vind je meer dan 15 zonzekere bestemmingen voor februari. Met uitgebreide informatie over klimaat, cultuur, gemiddelde kosten en vluchtduur. Daarnaast het gemak van directe links van reisaanbieders. Kortom, alles bij elkaar voor een goede voorbereiding van je voorjaarsvakantie!