HotSpotMagazine
Image default
Hobby en vrije tijd

Ideaal: losse kralen kopen – betaal nooit meer dan nodig!

Ideaal: losse kralen kopen – betaal nooit meer dan nodig!

Heb je alle winkels al afgestruind naar het sieraad wat écht bij jou past? Heb je leuk sieraad-idee, maar kun je het nergens vinden? Dan kun je het natuurlijk ook zelf maken! In onze webwinkel verkopen we losse kralen van bijvoorbeeld goud of zilver, maar ook kralen van edelsteen.

Wat kun je met losse edelsteen kralen?

Er zijn talloze sieraden te bedenken om te maken van losse kralen. Je kunt natuurlijk een kralenketting maken met een touwtje, maar met hetzelfde materiaal kun je ook een armbandje of een enkelbandje maken! Ook zijn er in onze webshop kralen per stuk te koop. Dit is handig voor als je maar een paar kralen nodig hebt. Je kunt met een enkele kraal zelfs een oorbel maken!

Zelf maken is een voordeel

Als je zelf je sieraden maakt, ben je in staat om alles zelf te componeren. Zo kun je zelf de prijs van je sieraden bepalen en heb je dus meer controle. Ook kun je unieke kralenkettingen maken van losse kralen.

Aanpak

Je hebt kralen en een draad. Nu kun je natuurlijk alle kralen achter elkaar aan de draad reigen, wat voor een mooi effect kan zorgen. Als je dit doet, dan wordt er geadviseerd om je mooiste kralen niet achter elkaar te doen, maar dan een paar andere kralen, die je minder mooi vindt, ertussen te reigen. Op die manier wordt de aandacht verdeeld. Als je niet wil dat alle kralen achter elkaar zijn geplaatst, kun je er zogenaamde “knijpkralen” tussen doen. Knijpkralen kun je dichtknijpen met een platbektang en zo kun je ervoor zorgen dat een kraal vastzit op zijn plek. Dit kun je doen als je bijvoorbeeld een hele mooie draad hebt en als je wil dat die zichtbaar is. Je kunt ook een stukje ijzerdraad of koperdraad een spiraalvorm geven en die dan tussen de losse kralen reigen. Dit geeft ook een mooi effect.

Kortom, de mogelijkheden zijn onbeperkt!

 

http://www.ilonaswebgems.nl/c-2791772/kralen-per-stuk/