HotSpotMagazine
Image default
Zakelijke dienstverlening

Betrouwbaar Incassobureau vinden

Tegenwoordig is het wel moeilijk om een betrouwbaar incassobureau vinden. Laatste jaren is het steeds makkelijker geworden om een incasso adviseur te worden en kan iedereen een incasso bureau starten. Daarom is het belangrijk om te weten waar je op moet letten met het kiezen van een incasso bureau, zodat je resultaat kan zien, en niet alleen maar extra geld verliezen. Op internet zijn er veel tips te vinden om hoe je het beste incasso bureau kan vinden en inschakelen. Dat is belangrijk als je snel resultaat wilt bereiken en niet veel extra geld wilt uitgeven. Een incassobureau inschakelen kan best prijzig zijn, en dat wil je natuurlijk niet betalen, aangezien je nog op openstaande bedragen wacht.

Wanneer schakel je een incassobureau in?

Maar wanneer schakel je een incassobureau in?! Dit blijft wel lastig voor de werkgevers. Wanneer je niet of slecht betalende klanten hebt of als je voor jou uitstaande leningen geen aflossingen hebt ontvangen. Bij de meeste incasso bureaus kan je terecht vanaf kleine bedragen tot grote openstaande bedragen. Veelal werken ze met no cure no pay methode. Dat betekent dat je bedrijf niet hoef te betalen, als de incasso medewerker het geld niet binnen krijgt van debiteuren. Door laat een incasso bureau in te schakelen wordt je kans kleiner op succes. Bovendien door snel te laten incasseren, is jou vordering in veel gevallen sneller betaald.

Van Loon Incasso Advocaten

Wij hebben gebruik gemaakt van Van Loon Incasso Advocaten. Een betrouwbaar incasso bureau die hebt bij het incasseren van jou vorderingen. Ze zijn sinds 1975 gevestigd in Veenendaal en dus al zeker een goede reputatie gebouwd. Het hele buitengerechtelijke incassotraject koste ons niets bij Van Loon. Een zeer kundige dienstverlener, die het werk zeker af krijgt. 

Wij raden alle collega’s om bij Van Loon Incasso Advocaten eens te kijken, omdat zij echt weten hoe het gedaan moet worden!