HotSpotMagazine
Image default
Bedrijven

De werking van de huid

Om alles strakker en stralender te maken, kan men verschillende dingen uitvoeren, voor auto’s kan men bijvoorbeeld speciale wax gebruiken, deze zorgt ervoor dat de auto nog mooier wordt. Voor een persoon zelf is dit lastiger, een mooie huid is vaak moeilijk te krijgen en te onderhouden. Voeding speelt hier een grote rol in en zorgt ervoor dat een huid mooi is of dat deze er ongezond uitziet. De invloed van vet eten is namelijk al snel zichtbaar, men kan een puistje krijgen of last krijgen van een aantal acné vlekken in het gezicht. Daarom is het belangrijk dat de huid van een persoon altijd verzorgd wordt en dat men hier rekening mee houdt.

Als men ouder wordt de huid ook minder strak, de rek is dan uit de huid verdwenen waardoor er rimpels ontstaan, men kan hier vaak niet goed tegen en zal op zoek gaan naar methodes om deze te verminderen of te verwijderen. Zij kunnen dit realiseren door gebruik te maken van bijvoorbeeld botox. De stof Botuline Toxine zorgt ervoor dat de huid strakker wordt, deze stof wordt in de spieren gespoten en zorgt ervoor dat deze tijdelijk niet meer functioneren. Dit maakt het mogelijk dat de huid wat strakker en ook mooier wordt. Men is vaak tevreden over het resultaat en zullen zij nog een na het verloop van de injectie het weer opnieuw doen.

Het is ook mogelijk om ouder uitziende ogen, weer jong te laten lijken. Dit kan ook gerealiseerd worden met een injectie, de rimpels onder de ogen worden opgespoten met hyarluronzuur en worden zo voller. Men kan er voor kiezen om deze ingreep te laten uitvoeren bij een kliniek, toch moet deze ingreep een aantal keer gedaan worden voordat het echt zichtbaar wordt, tevens gaat daar een tijdperiode overheen, het eindresultaat daarentegen mag er zeker zijn.

http://www.clinic63.nl/