HotSpotMagazine
Image default
Bedrijven

Welke pakketten salarisservice zijn er?

Het blijft moeilijk in een bedrijf, de administratie. Heeft u altijd al moeite gehad met uw administratie? Vindt u het lastig om uw salarisservice optimaal te krijgen en over het algemeen administratie lastig vind? Dan bent u nu bij het juiste adres. Er zijn namelijk veel nieuwe aanbieders op de markt die dit probleem kunnen oplossen. Deze bedrijven zijn voornamelijk online te vinden en zorgen er voor dat uw bedrijfsadministratie tip top in orde is.

Hierbij hebben bedrijven losse activiteiten of hele salarisservice pakketten die alles voor uw bedrijf doen als het gaat om salaris betalingen. Een voorbeeld van een bedrijf hiervan is www.cbbs.nl. Deze site heeft een groot pakket waardoor u niet meer bang hoeft te zijn dat uw administratie niet volgens plan verloopt. In deze pakketten zitten verschillende onderdelen. Allereerst wordt er natuurlijk gekeken naar de salarisstroken. Verder wordt er gekeken naar de aangifte van loonheffingen die verwerkt moeten worden. Natuurlijk voor lange termijn moet er nog pensioen worden opgebouwd. Ook zij doen de pensioenaangifte voor u. Naast deze werkzaamheden werken zij ook aan de jaaropgaven voor u. Verder voeren zij cao-aanpassingen aan, voor bijvoorbeeld uw CAO bouw. En natuurlijk worden er verschillende betaalbestanden doorgevoerd door het systeem. Zo’n pakket is dus erg uitgebreid maar neemt u erg veel werk uit handen. Hierdoor kunt u zelf de focus beter leggen op andere activiteiten. Ook hebben zij verschillende registers waarbij goed kan worden bijgehouden welke activiteiten bij wie hoort. Denk hierbij aan een online urenregister of een online diploma register waarbij kan worden gezien welke diploma’s welke werknemer heeft.

Bedenk dus goed voor u zelf of het nodig is voor u om het werk beter te kunnen uitbetalen of dat u zelf deze werkzaamheden verricht omdat u denkt dat u hier niet veel moeite of problemen mee zal hebben. Als u dat weet kunt u uw bedrijf goed inrichten.

http://www.cbbs.nl/