HotSpotMagazine
Image default
Gezondheid

De oplossing tegen een kater?

Het is zondag en je bent afgelopen avond stevig op stap geweest en het is weer zover en je moet gevolgen zoals hoofdpijn, buikpijn  en misselijkheid weer ervaren waarbij je voor de zoveelste keer zegt dat je nog zoveel alcohol hebt gedronken.  In Azië  heeft men ondertussen een product gevonden dat ervoor zorgt  dat je katersymptomen zo goed als volledig verdwijnen. In Nederland zijn er genoeg online aanbieders met een uitgebreid aanbod waar je online voedingssupplementen bestellen kan maar helaas is deze redder in nood in Nederland nog niet aanwezig.

 Het nieuwe product waarbij het overhebben heeft Chlorella  en wordt in Azië geteeld.  Het is een soort alg die men in pure vorm niet kan eten, daarom kan je deze consumeren in pil- of poeder vorm.  Het brengt verschillende voordelen met zich mee maar het grootste voordelen voor sommige onder ons is het wegwerken van die ellendige kater.   Ook kan men Chorella gebruiken na zware rampen voor het ongfiten van  zware metalen.  Buiten die voordelen bezit deze plant ook nog tal val mineralen en vitaminen die je gezondheid bevorderen. Voor vrouwen en mannen onder ons die veel aandacht hechten aan een gezond huid en haar is dit ook een product wat jou kan helpen.

In Azië heeft het product aan veel populariteit gewonnen en word het product op dagelijkse basis zo een 7 miljoen keer geconsumeerd.  In Nederland is het product nog redelijk onbekend en hebben amper bedrijven het product in hun aanbod.  Voedingssupplementen kopen online is in Nederland toch zeer populair en zal het een kwestie van tijd zijn voordat het product verkrijgbaar is in Nederland.  Ondertussen zal je nog even moeten wachten  en zal je de symptomen van een kater moeten blijven verdragen tot product ook bij ons goedgekeurd  is en natuurlijk aangeboden word. Tot deze tijd zijn er misschien alternatieve methodes om je kater klachten te verminderen.

http://www.oligo-pharma.nl/