HotSpotMagazine
Image default
Bedrijven

VARIO ONLINE

VARIO ONLINE is software die speciaal is ontwikkeld om bepaalde bedrijfscertificering mee te behalen en vervolgens te behouden. Er bestaan diverse certificaten die een bedrijf kan halen. Denkbaar zijn onder meer de ISO en VCA certificaten. Dit zijn kwaliteitsmanagementsystemen die bepaalde eisen stellen op gebieden als veiligheid, gezondheid, kwaliteit en milieu. Wanneer een bedrijf over een dergelijk certificaat beschikt kan het aantonen (aan opdrachtgevers en klanten) dat de bedrijfsvoering aan diverse kwaliteitseisen voloet. De VARIO ONLINE software ondersteunt bedrijven bij de bedrijfscertificering.

Wat is VARIO ONLINE?

VARIO ONLINE is een software systeem dat in de cloud werkt en dus altijd en overal voor u en uw medewerkers toegankelijk is. Het is bedoeld om organisaties te helpen met het voldoen aan eisen op het gebied van veiligheids-, gezondheids-, kwaliteits- of milieubeleid. Dit zijn eisen die veelal terugkomen in bedrijfscertificering zoals ISO (een wereldwijd gebruikte en erkende kwaliteitsnorm) of VCA (een checklist die voor aannemers bedoeld is en ziet op risicomanagement). Met de software wordt het eenvoudiger om de bedrijfscertificering te behalen en behouden.

Door VARIO ONLINE te gebruiken geniet u van verschillende voordelen:

  • Verlaag uw papieren exercitie
  • Werkt via de cloud: overal toegankelijk!
  • Altijd met actuele data werken
  • De software wordt automatisch door ons bijgewerkt bij wijzigingen van de normen
  • Altijd een up-to-date dossier
  • Auditen op afstand is mogelijk
  • Een helpdesk die u graag helpt met uw vragen

Over Incontroll

Omdat sommige bedrijven zich geremd voelen door de inspanning die het halen of behouden van bedrijfscertificering kan vragen hebben we bij Incontroll speciale software ontwikkeld om bedrijven hierbij te ontzorgen. Door de inspanning die het managementsysteem vraagt te verlagen met VARIO ONLINE maken we dit een stuk makkelijker voor hen. Wij bieden graag onze expertise aan om oplossingen te realiseren en bedrijven te helpen met het boeken van de gewenste resultaten.

Informeer verder naar VARIO ONLINE

Wilt u graag verder informeren naar de mogelijkheden die VARIO ONLINE kan bieden? Wij vertellen u daar graag meer over. Neem voor meer vrijblijvende informatie gerust contact op door te bellen naar 0800 320 0 320. Of bezoek onze website en maak gebruik van het online contactformulier.

https://vario-nederland.nl/